• English
  • Spanish
  • Serbian

Rólunk

Szauna69™, Budapest kedvenc meleg szaunája, a fiatalok körében. Alapítva 2004-ben. Célunk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan helyet a meleg-, biszexuális közönségnek, ahol jól érzik magukat és biztonságban vannak. Egy olyan helyet, ahol a higiéniás körülmények, a tisztálkodási lehetőségek maximálisan adottak.

Egy olyan szaunát, ahol senki nem árulhat zsákbamacskát, nem tíz évvel ezelőtti képet küld valaki, mint az ismerkedési oldalakon, hanem azt láthatod, amilyen valaki valójában és ha a kölcsönös szimpátia működik, akkor bármi lehet a találkozásból.

Abban az esetben ha csak alkalmi kapcsolatot keresel gay szexre, akkor a szauna egy ilyen találkozásra is hivatott, de természetesen nem kizárt, hogy életed párját is megtalálhatod.

Ami nagyon fontos, mindent lehet, de semmit sem muszáj.

Biztosan vannak olyanok, akik a parkok sötétségét kedvelik, az izgatja fel őket, de megéri veszélynek kitenni az életed? Nem hiszem. Sokkal biztonságosabb ha kellemes körülmények között a Szauna69™-ben töltöd az idődet.

Lehetőséged van arra, hogy:

Ha megéheztél, megszomjaztál, bárunkban széles étel-, és ital választékot is találhatsz. Alkoholos italok, alkoholmentes üdítők, kávé, tea, sós rágcsálni valók.

Ha még nem voltál, akkor sok szeretettel várunk, ha már voltál, akkor szívesen visszavárunk.